De International Association for Handicapped Divers (IAHD) heeft als hoofddoel het promoten, ontwikkelen en uitvoeren van scuba duikopleidingen voor kinderen en volwassenen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking en voor instructeurs die mensen met een beperking en hun assistenten willen opleiden.

De producten die u in deze winkel kunt zien voordat u inlogt, zijn beschikbaar voor alle klanten en worden weergegeven met de adviesprijs (inclusief lokale belasting) die geldt voor de eindklant.
Nadat u het registratieproces heeft voltooid, kunt u andere producten zien die mogelijk voor u beschikbaar zijn, op basis van uw geregistreerde niveau.

Wanneer u een geregistreerde Instructeur of Centrum bent in ons systeem, dan kunt u, na het inloggen, alle opleidingsproducten bekijken die voor u beschikbaar zijn. Ook zijn de prijzen dan bijgewerkt met de voor u geldende prijzen.

D-Learning De ISO-gecertificeerde IAHD-cursussen in deze winkel zijn gebaseerd op het zogenaamde 'Digital Learning System' of 'D-Learning'.
Bij aanvang van de opleiding krijgt de cursist een opleidingspakket waarin hij of zij thuis, 24 uur per dag, 7 dagen per week de volledige theoretische kennis eigen kan maken.

group_work Cookie toestemming